Прочитај ми чланак

СКАНДАЛОЗНО! Српска мисица насмејана показала ДВОГЛАВОГ ОРЛА?! MИС ИЗДАЈЕ!

0

На друштвеним мрежама појавиле су се шокантне фотографије српске мисице интерконтинентал Валентине Петровић, која се сликала са мисицама Албаније, Црне Горе и тзв. Косова, где су све четири девојке показале албанског двоглавог орла.

За прве две није ни чудо – једна је из Албаније, а друга Албанка с Космета. Трећа је Црногорка Уна Мугоша.

Наиме, на Инстаграм страници „Бунт.свеСрбија“ објављене су две фотографије на којима се види како српска мисица рукама прави двоглавог орла – потез којим већ годинама Србе провоцирају фудбалери Шаћири и Џака, али и певачице Рита Ора и Дуа Липа.

„Девојка скроз лево, Валентина Петровић. Представница Србије? Не, представница безглавља“, пише у опису фотографије.

Подсетимо, мисице се налазе у Шарм ел Шеику, где се одржава Избор за мис интерконтинентал.

Симбол двоглавог орла је провокација Срба идејом тзв. велике Албаније.

Већ дуже времена наши млади имају погрешне узоре; дечаци желе да буду криминалци, а девојчице старлете. Уз погрешне жеље, иду погрешне амбиције али и занемаривање културне и историјске баштине, непознавање личног идентитета из земље у којој смо рођени, или још горе, земље коју би требали да представљамо.

Ово је само један од доказа да наша земља под напредњачком палицом срља у декаденцију, а да млади гледајући Ружичасту или Дечју телевизију срљају у пропаст. Уколико и постанеш Мис нечега, што карактерише спољашњу лепоту, не амнестира те од тога да некада ипак треба употребити мозак и знати нешто о земљи у којој живиш, а поготово ако претендујеш на то да постанеш јавна личност.