Прочитај ми чланак

„Скандалозно именовање за Вучићевог саветника осумњиченог за куповину гласова…“

0

Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) сматра да је именовање Адама Шукала, осумњиченог за куповину гласова за против кандидаткињу Милорада Додика на председничким изборима Јелену Тривић, показатељ да су Александар Вучић и његов кабинет регионални центар антинационалног деловања.

„Именовање човека који је био оптуживан и за куповину гласова у Републици Српској и у Црној Гори, још један је показатељ добро познатог става Александра Вучића о демократији и тога на чијој страни је био у покушају запада да се са власти сруши Милорад Додик“ – изјавио је председник ПОКС и потпредседник Скупштине Србије, Војислав Михаиловић.

„Власт Александра Вучића је постала услужни регионални центар НАТО и ЕУ за спровођење колонијалне политике запада према српском народу. Његова власт ради не само против већинског мишљења народа у Србији, већ против српских интереса у региону. Именовање за саветника  Шукала оптуженог да је куповао гласове за кандидаткињу која је била предвиђена да сруши Додика то потврђује“ – додао је Михаиловић.