Прочитај ми чланак

СКАНДАЛ Признала независно Косово, осуђена за криминал, добила држављанство Србије

0

„Влада Републике Србије је крајем јуна ове године донела скандалозну одлуку о томе да у држављанство приме госпођу Јинглак Шинаватру, бившу премијерку Тајланда која је у својој држави осуђена за криминал”, каже председник Народног слободарског покрета (Слободара), Мирослав Паровић у свом обраћању јавности и даље додаје:

„Она је држављанство добила са образложењем да је то интерес за Републику Србију, што је посебно цинично имајући у виду да је једина ствар и одлука коју је госпођа Шинаватра донела за време свог премијерског мандата, а да има везе са Србијом то што је Тајланд у септембру 2013. године признао тзв. Републику Косово.”

„Ми из Народног слободарског покрета сматрамо да је недопустиво то што власт награђује и помазе оне који су директно радили против интереса Србије и то у времену у коме многе земље у свету повлаче признање Косова због чега руководства тих држава трпе велике притиске.

Због тога позивамо да се моментално одузме држављанство госпођи Шинаватри и да одговарају сви који су омогућили да ова компромитована особа која је уједно непријатељ Србије добије наше држављанство”, на крају свог саопштења закључује Паровић.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!