Прочитај ми чланак

СКАНДАЛ – КФОР ЋУТИ: Рамуш Харадинај пуцао из калашњикова у Дечанима

0

Рамуш Харадинај, албански злочинац, виђен је пре извесног времена на забави у општини Дечани на којој је пуцао из аутоматске пушеке.

Према писању портал Лајми.нет, а како преноси kosovo-online.com догађај на којем је Харадинај пуцао из калашњикова, десио се 16. јуна ове године, а осим њега из пушке је пуцао и његов брат Даут Харадинај.

Фото: © lajmi.net

Према тек сада објављеним неким детаљима шенлучења браће Харадинај, неименовани извор приштинског портала рекао је да је током славља испаљено „на хиљаде метака“ и да је већина оружја које је коришћено „била илегалног порекла“.

На снимцима на порталу Лајми.нет се види како једна особа пуца из аутоматске пушке АК47, а нико од особа које су пуцале нису приведене, наводи Лајми.нет.

Раније је Харадинај у Скупштини реаговао на оптужбе када је његов саветник Дардан Гаши био оптужен „за шенлучење“.

– Традиција пуцања код Албанца постоји од када памтим. Има овде људи који нису присуствовали оваквим ситуацијама. Потпуно се слажем да то није у складу са законом. Сви знамо како је за Нову годину или када су свадбе. Слажем се да ова интерпелација треба да буде порука и напомена да се успоставе критеријуми за убудуће – рекао је Харадинај у јануару 2018.

КФОР се још увек није огласио поводом инцидента који су изазвали Рамуш и Даут Харадинај.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!