Прочитај ми чланак

СКАНДАЛ Дарија и Весић уклонили венце са споменика страдалој деци на Ташмајдану!

0

Данас је обележена годишњица од бомбардовања СР Југославије 1999. године, а ни у дану овог великог бола није могло да прође без политиканства актуелне власти. Што је много - много је.

Наиме, данас су министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Дарија Кисић Тепавчевић и заменик градоначелника Београда Горан Весић дошли да одају пошту страдалој деци на Ташмајдану. И ту настаје „проблем“.

Јер, неко је пре њих поставио венце код споменика „Били смо само деца“, што је засметало делегацији, која је брже-боље све то склонила. Брука и срамота!

Да све буде још горе, они који су склањали венце говорили су: „Вратићемо после“.

То је наишло на осуду на друштвеним мрежама, па су се бројни људи питали да ли и на годишњицу почетка бомбардовања, у ком је наша земља разорена, мора да се води рачуна о политиканству.

– Сметали су им венци које је неко, ПАЗИ САД, пре њих ставио да ода пошту страдалима. Брука и срамота – написала је Јована Ћирковић уз постављени видео снимак на Твитеру.

На овакав безосећајни гест реаговао је и Борко Стефановић, заменик председника Странке слободе и правде.

– Ово вам је слика најгоре власти у историји наше земље. Смета им нечији венац, па га склањају? Да вам не квари слику? Ово ни окупатори нису радили. Срам да буде министарку Кисић и Весића – написао је Стефановић.

И заиста, овај снимак најбоље сведочи о безосећајности актуелне власти, којој ама баш ништа није свето…