Прочитај ми чланак

Сиријска амбасада славила Асадову победу на изборима са српским националистима

0

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Сиријски дипломата Мазеин Обеид  и Светислав Мађаревић председник омладине СРС београд.

Данас у 12 часова у амбасади Сиријске арапске репиблике просалављена је убедљива победа Башара ал- Асада на скорашњим изборима.

Како каже дипломата Мазеин Обеид, демократска победа Башара ал-Асада претставља доказ да терористи који се претстављају као опозиција немају подршку сиријског нарада већ иностарним оружјем покушавају да потчине народ.

На пријему у амбасади обратио се политиколог Хоакин Флорес предсетник центра за синкретичке студије, и истакао да је победа сиријске цивилиѕације над инвазијом подржаном од стране САД, била болна победа. Ту победу запад неће званично да призна, ова победа је остварена по великој цени, та цена је произвела штету које ће пуно коштати да се поправи. Развој догађаја у Сирији и отпор сиријског народа претставља глобалну прекретницу.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Догађај је у сарадњи са амбасадом организовала унија сиријских студента, а били су присутни и претставници омладине српске радикалне странке.

Сиријски дипломата Мазеин Обеид се захвалио онима који у Србији дају подршку Сиријском народу против тероризма.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Мазеин Обеид са делегацијом СРС

 

(Србин.инфо)