Синиша Тодоровић: Умешан Андреј Вучић? У ПК Гакову гајили марихуану (ВИДЕО)

0

Гост медијске куће „Центар” у емисији „Интервју”, коју води и уређује Дејан Петар Златановић, био је Синиша Тодоровић, председник Народне алтернативе.

Тема емисије је била функционисање СНС режима у локалним срединама у Србији и борба опозиције против безакоња напредњачког режима.

У емисије говорило се и о томе како је формирана Српска народна странка у Београду и Сомбору 2009. године, институцији повереништва у СНС, начину формирања СНС власти у Сомбору, због чега се централа СНС у Београду супростављала антикорупцијској борби у Сомбору, корупцији у вези давања државног пољопривредног земљишта локалним тајкунима, због чега је Тодоровић 2014 напустио СНС и како криминалци контролишу, на локалном нивоу, Напредну странку.

Такође, током интервјуа било је речи и о куповини гласова, од стране СНС и како се рекетирају сами чланови СНС од стране свог руководства, сарадњи локалних СНС власти са тајкунима у Војводини, плантажама марихуане у Сомбору коју су узгајали људи блиски СНС-у, односно о промени изборног система у Србији, Народној алтернативи као опозиционом покрету, надолазећим парламентарним изборима и опозиционом бојкоту иистих.

Интервју је снимљен у просторијама медијске куће „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд).

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!