Прочитај ми чланак

СИЛЕЏИЈА Директор Телекома и Вучићев пријатељ насрнуо на Маринику и новинаре!

0

Директор ''Телекома" задужен за људске ресурсе Драшко Марковић спречио је конференцију Маринике Тепић испред Телеком Србије. Иначе, реч је о бившем радикалу, посланику у првом сазиву после увођења вишестраначја. Познат је по томе да је Радомана Божовића поливао водом и чупао микрофон. То је први инцидент у модерној скупштини Србије.

Радио је у Привредној комори Београда и близак је пријатељ Александра Вучића. отео је микрофон и онемогућио наставак конференције за новинаре Маринике Тепић, потпредседнице Странке слободе и правде, испред седишта те компаније.

Наиме, Тепић је данас држала “други део” конференције посвећене информацијама о малверзацијама “Телекома”, када је, пред крај конференције, из зграде изашао један од запослених, који је “отео” микрофон потпредседници ССП и онемогућио је да настави конференцију.

Мушкарац је Мариники Тепић упутио коментаре према којима “ради за Ђилака и Шолака”, да “упада у телевизију са Бошкићем” и слично. Конференција је потом завршена.

Тепић је претходно упитала:

“Којим тачно правним лицима је плаћено 239 милиона наших пара, које се у “Телекомовим” извештајима наводе за продуцкију медијског садржаја, ако већ знамо за аферу “Коперникус”. Коме је дао наш “Телеком” новац да би онда рођени брат власника “Коперникуса” купио последње две телевизије које нису биле под шапом партије – Б92 и Прва”, рекла је Тепић.