Прочитај ми чланак

ШЕШЕЉЕВИ РАДИКАЛИ У ЦРНОЈ ГОРИ (ССР) позивају на гласање у Амбасади Србије у Подгорици

0

ambasada srbije u podgorici

Странка српских радикала (ССР – Шешељеви радикали у Црној Гори) у саопштењу за јавност наводе да су предстојећи избори у Србији, који су заказани за 24. април од пресудног значаја за српски народ, истићући да су избори одлучујући да ли ће Србија остати суверена држава или ће постати послушник НАТО агресора.

У то име ССР позива све држављане Србије који су уписани у бирачки списак а налазе се у Црној Гори да искористе Уставом загарантовано право и 24. априла да гласају у Амбасади Републике Србије у Подгорици.

„Позивамо све држављане Републике Србије који имају боравиште у Црној Гори да остваре своје бирачко право на предстојећим изборима коју су пресудни за нашу отаџбину, тако што ће поднети захтев у Амбасади Републике Србије у Подгорици, да се у јединствени бирачки списак упише податак да ће на предстојећим изборима за народне посланике гласати у Црној Гори“, наводи се у саопштењу ССР, објашњавајући да се захтев може предати најкасније до 2. априла у Амбасади која се налази у улици Булевар Ивана Црнојевића бр. 10 и то у периоду од 09:00 до 14:00 часова.

„Србија је дуго спавала, наш народ је ојађен, осиромашен, издан. Бити аполитичан или апсцинирати изборе велики је луксуз. Грађанин који не искористи своје бирачко право даје предност актуелном режиму који је већ преварио све грађане Србије и спрема велеиздају наше земље“, истиче се у саопштењу Шешељевих радикала у Црној Гори.

Радикали су напоменули да су ови избори диференцијација између оних који су за Европску Унију и оних који су за интеграцију са Русијом. „Народ треба јасно и гласно да се изјасни“.

„Подсећамо да они исти који су нас 1999. године бомбардовали, који су немилосрдно убијали српску децу, злочинци из НАТО пакта, пре неки дан добили су право изгласано у народној скупштини да могу слободно да се крећу кроз земљу Србију до зуба наоружани, да не подлежу нашим законима и судовима, да раде шта им је воља и од тог тренутка Србија је и формлано окупрана“, истакли су Радикали и напоменули да је актуелна Влада између осталог прихватила тзв. ИПАПС споразум.

„Тим споразумом, који је напредњачи режим прихватио, као држава смо обавезани да водимо пропаганду у корист НАТО пакта да би се наш народ прваспитао, да би се НАТО прихватио као наводни пријатељи, а знамо да нема већег непријатеља, џелата Српској земљи и народу него НАТО пакта, јер они који су окупирали нашу земљу, отели наше Косово, они ту неће стати, они имају даље планове, који су погубни за нашу земљу и наш опстанак и настоје да нам искроје нову историју.

У то име, браћо Срби, немојте ћутати, сваки глас је важан, ако не дугујемо себи дугујемо нашој деци! Зато пријавите се у амбасади, и видимо се 24. априла“, поручили су радикали додајући да Србија овог пролећа иде у сигурне руке!

Извор: Србин.инфо