Прочитај ми чланак

ШЕШЕЉ запретио Милојку Пантићу смрћу!

0

Са свих страна стижу осуде на рачун лидера СРС

У клинчу увреда, прозивки и осуда нашли су се Милојко Пантић, некадашни спортски коментатор и Војислав Шешељ председник Српске радикалне странке.

Пантић је пишући колумну Шешеља назвао „националистичком хуљом“, што је био повод да Војвода отвори паљбу у свом стилу.

– Оно говно издајничко Милојко Пантић,јеб’о му пас матер курвињску, каже да сам националистичка хуља.(„Данас“, 19. октобра 2019.) Додаје да имам неке своје „гробаре“. Дао ми је добру идеју. Формираћу батаљон гробара који ће све издајнике,попут Милојка Пантића, закопати дубоко, дубоко – написао је Шешељ отворену претњу.

Овај фајт изазвао је много, како медијске пажње, тако и пажње корисника друштвених мрежа.

Многи су најстроже осудили Шешељеве претње Пантићу, а на Твитеру су позивали на пријаву и укидање профила лидера СРС-а. Но, без обзира на саџај твита, Твитер профил Војислава Шешеља и даље је у функцији.

Милојко Пантић својом дугогодишњом коментаторском каријером остао је омиљен међу људима, па су коментари који су уследили на Шешељеве претње били крајње осуђивачки.

Било је ту и ироничних коментара:

Било је ту и бруталних коментара. Неки су изнели мишљење о томе како дан Шешељеве смрти треба прогласити државним празником, док су му други саветовали да „себи ископа раку и у њу легне“.

Оно говно издајничко Милојко Пантић,јеб’о му пас матер курвињску, каже да сам националистичка хуља.(„Данас“, 19. октобра 2019.)Додаје да имам неке своје „гробаре“.Дао ми је добру идеју.Формираћу батаљон гробара који ће све издајнике,попут Милојка Пантића, закопати дубоко, дубоко.

Шта ви мислите о овом инциденту? Да ли овакве отворене претње заслужују санкцију, макар укидања налога или је ово ствар која треба да прође незапажено? Такође, да ли је називање Шешеља „националистичком хуљом“ у једном медију нешто што треба да буде допуштено, пишите нам у коментарима.