Прочитај ми чланак

Шешељ: Заказати хитну седницу Владе због хапшења Звонка Михајловића у Штрпцу!

0

На ванредној конференцији за медије одржаној у централи Српске радикалне странке, проф. др Војислав Шешељ обавестио је јавност да је високи функционер радикала Звонко Михајловић јутрос око 6 часова ухапшен у Штрпцу од стране косовске полиције, по наређењу албанске сепаратистичке и терористичке власти на Косову и Метохији.

Михајловић, који је члан Централне отаџбинске управе Српске радикалне странке и кандидат за народног посланика, ухапшен је у својој кући без икаквог повода. Полиција је потом извршила преметачину по кући, а Михајловићева породица није примила никакав налог или образложење због чега је ухапшен.

Председник Српске радикалне странке захтева од премијера Александра Вучића да закаже хитну седницу Владе Републике Србије, да Влада заузме став по овом питању и да се поводом тога премијер Вучић појави у јавности. Српска радикална странка инсистира да Влада покуша мирним путем да издејствује ослобађање Звонка Михајловића, а ако то није у стању, да примени мере одмазде, тј. да започне са хапшењима свих носилаца било које јавне функције међу Албанцима сепаратистима који се појаве на територији уже Србије под контролом наших власти и да потом тражи размену.

Војислав Шешељ је истакао да је ванредну конференцију за медије заказао како би алармирао целу српску јавност и да је изузетно забринут за физички интегритет и живот Звонка Михајловића. Он је подсетио да је Хашим Тачи управо инаугурисан за председника самозване државе Косово и изразио бојазан да је Звонко Михајловић само први од ухапшених Срба.

Srbin.info