Прочитај ми чланак

ШЕШЕЉ ВИКАО НА ИЗВРШИТЕЉА: Грађани ће вас избацивати из ваших кућа и станова…

0

ЖЕСТОКА расправа у емисији "После ручка" на тв Хепију између лидера СРС Војислава Шешеља и јавног извршитеља Вујадина Масникосе.

– Још 2013. године имао си зараду, за годину дана, 28 милиона динара. Што се црвениш? Камате на основни дуг наплачују 12%, цене услуга зову „наградом“, а прописује је Извршитељска комора! Они сами себи прописују цене услуга! То је скандалозно! Ова кућа у Крагујевцу, 170 квадратних метара је продата за 5.500 евра, да би се исплатио дуг од 5.000 евра и онда имају своје сараднике, своју родбину, своје пријатеље који се појављују као купци на тим јавним лицитацијама. Часном човеку је срамота да купи за багателу нешто што је неко оплакао са својом децом, из чега је био избачен – рекао је Шешељ.

Лидер радикала је запретио извршитељима да ће грађани њих избацивати из њихових кућа и станова.

Шешељ је рекао да извршитељи наплаћују и апсолутно застареле дугове.

– Ја се борим да победим на изборима да почистим и вас извршитеље. Ви сте исто мафија! Како те није срамота 20 милиона годишње чисте добити да имаш? Тек ћеш да плаћаш – рекао је Шешељ и поручио да је „систем направио рупу у коју су се уденули извршитељи“.

Лидер радикала је рекао да су „сви извршитељи исти“ и да су „нечасни људи“.

– Ја да идем да избачујем четворочлану или петочлану породицу из стана? Па, ја бих радије умро од глади – рекао је Шешељ, те додао да смеју само сиротињу да исељују, те да би их богати претукли када би то покушали.