Прочитај ми чланак

ШЕШЕЉ ОПЕТ ШОКИРА: Бранкица не зна за секс, јел има неки брадати, неокупани четник

0

Повереница за заштиту равноправности Бранкица Јанковић осудила је коментаре које је председник Српске радикалне странке и посланик Војислав Шешељ упутио новинарки дневног листа "Данас" Снежани Чонградин.

– Данас у пола шест ујутру, кад читам дневну штампу, у руку ми дође данашњи број Данаса и тамо чланак Снежане Чонградин. Знате, чули сте за Снежану Чонградин, врло је ружна, ружнија чак и од Сташе Зајовић. Сташа Зајовић је старлета према њој. Ова личи на мунгоса. Прави мунгос, очију ми. Та Снежана Чонградин, која личи на мунгоса, замислите пише – новинарка сам у држави која је пре 24 године починила геноцид и који ни дан данас, не да се није суочила са тим, већ је целокупно друштво у начелу све даље од тог процеса. И, како време одмиче, државни апарат који назива разнозлочиначким итд, то вас назива ратнозлочиначким. Хајде за мене се зна, мени је злочин у крви, али што вас кад сте ви тако мирни и питоми. Сад сте зато ратнозлочиначки режим – рекао је Шешељ, обраћајући се посланицима владајуће већине.


Јанковић је у саопштењу оценила да је недопустиво и законом забрањено да дискриминаторни ставови, вређање и омаловажавање на основу изгледа, здравственог стања или другог личног својства буду „доминантни начин изношења другачијих политичких ставова у јавном простору, а посебно када је реч о народним посланицима или другим носиоцима јавне функције“.

Врло брзо, Шешељ је у свом стилу одговорио Бранкици Јанковић.

– Глупост направисмо па за повереника за равноправност постависмо Бранкицу Јанковић. Она, јадница,говори о сексизму, а уопште не зна шта је то секс.Колика је нарасла,а прави секс никада није упознала.Браћо четници,има ли неки добровољац,бар месец дана некупан и с брадом до појаса? – написао је Шешељ на друштвеној мрежи „Твитер“.

                  ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!