Прочитај ми чланак

ШЕШЕЉ О ТОМПСОНУ:Он пева о клању и убијању, јер Хрвати друго у историји нису имали

0

Лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ изјавио је поводом напада усташког певача Марка Перковића Томпсона на председника Србије Александра Вучића, да нико частан и нормалан не може да воли његове песме! Шешељ за Информер.рс истиче да је Томпсон певач покоља и убијања, јер су Хрвати само то и имали у својој историји...

– Томпсон је певач покоља и убијања, јер су Хрвати само то и имали у својој историји. Па како онда неко частан и нормалан може да воли такве песме и да навија за њих. Чак ни оно мало поштених и часних Хрвата не жели за њих да навија – рекао је Шешељ.

foto: flickr

Лидер СРС каже да га не чуди Томпсонов бесмислени напад на Вучића:

– Далеко су они од било какве цивилизације и цивилизацијских тековина. Јер како другачије објаснити то што се њихова председница Колинда онако срамно увијала и врцкала пред премијером Русије Дмитријем Медведевим или што је улазила у свлачионицу са голим хрватским фудбалерима који су славили певајући песме у којима славе убијање Срба. Још је само фалило да се и она скине гола и да заигра.

Шешељ је подсетио и на речи славног српског писца Јована Дучића који се пред председником Америке Френклином Рузвелтом обратио утицајним Хрватима.

– Дучић је тада рекао: Ви Хрвати сте најхрабрији народ на свету, али не зато што се никога не бојите, већ што се ничега не стидите – подсетио је Шешељ.