Прочитај ми чланак

ШЕШЕЉ НА ИВИЦИ СУЗА Вучићеву Милицу гледам као своју, дође ми да пукнем (ВИДЕО)

0

"Данило ми је кумче, осетљив сам и на њега као да је моје дете", рекао је Шешељ...

Лидер радикала, Војислав Шешељ јутрос је у јутарњем програму изразио своју забринутост због претњи и напада који су упућени породици председника Вучића.

Шешељ је истакао да он сматра да је реч о методама специјалног психолошког рата.

„Да то није сада објављено у овом контексту, напада на ћерку и сина па могао би човек да каже неслана шала, и за мене су објављивали да сам умро, па ме то није дотицало, али ово сада има другачији контекст. Вучића гађају тамо где је најосетљивији“, рекао је Шешељ.

„Ја нажалост немам женске деце и Милицу гледам као да је моја ћерка. Сада заиста осећам мржњу, пуко бих сада од муке. Да је мушкарац у питању чини ми се да би ишао са њим да се обраћунам“, додао је лидер радикала дрхтавим гласом, умало не заплакавши у студију.

Он је додао да је то што раде седамнаестогодишњој Милици нешто невероватно.

„Имао сам ја до сада силне сукобе, псовке, верујте ми нисам штедео противнике, а још мање они мене али никада ми није пало на памет да нечије дете нападнем на такав најбруталнији и највулгарнији начин“, рекао је он.

Шешељ је истакао да је Милица још девојчица од које се овакве претње и напади нису могли сакрити.

„Она је веома паметна, осетљива девојка, предана науци и талентована, има изграђен поглед на све који је изразито хуманистички за своје године и сада да јој се деси такав један ударац“, са неверицом говори лидер радикала.

Он је додао да рачуна да је Вучићев Данило много јачи, као и да се нада да ће ове нападе лакше поднети.

„Данило ми је кумче, осетљив сам и на њега као да је моје дете“, рекао је Шешељ.