Прочитај ми чланак

СЕРГЕЈ: Вучић приказује Бабића као безазленог идиота, а не убицу жене на аутопуту

0

Лидер Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић упитао је јавно Александра Вучића када ће да објави видео снимке несреће на ауто-путу у којој је учествовао функционер СНС Зоран Бабић, а у којој је погинула Станика Глигоријевић.

– Чини се да је онај скеч са тражењем друга по Сопоту, имао за циљ да Бабића јавности прикаже као безазленог идиота, а не убицу Станике Глигоријевић. Ајмо назад на тему: Александре Вучићу, ако постоје снимци, као што рече, камо их?? И даље не знамо ко је убица Станике Глигоријевић – написао је Трифуновић на друштвеној мрежи „Твитер“.

Трифуновић је истакао и да је главни спин власти „неслога опозиције“ и поновио да се његов покрет спрема за изборе, али само за оне који ће бити фер и слободни.

– Него, шта је са снимцима из Дољевца? Ко је возио ауто који је убио Станику Глигоријевић? Зашто председник који тврди да има снимке не покаже те снимке јавности, зашто Путеви Србије шест пута одбијају да доставе снимке на увид на захтев тужиоца и да ли је Бабић нашао друга у Сопоту – истакао је Трифуновић.