Прочитај ми чланак

СЕРГЕЈ ПОДРЖАО АНАСОНОВИЋКУ У ВЕЗИ ОПОЗИЦИЈЕ: Сада дозволи да те јавно похвалим

0

Лидер Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић коментарисао је изјаву Јелену Анасоновић, једну од покретача протеста "1 од 5 милиона" након што је интервјуу за „Блиц” изјавила да је покушала да одвуче политичаре, окупљених око Савеза за Србију, од протестаната, али да су они само чекали кад ће све да преузму.

– Е па девојчице..како сам те својевремено критиковао и интерно и јавно, сада дозволи да те јавно похвалим. За искреност и храброст – написао је Трифуновић на Твитеру поводом Анасоновићкиног интервјуа.

Након гомиле негативних коментара он је додао – мислим да нема апсолутно ничег промишљеног и калкулативног у Анасоновићкиној изјави, тако да можете само да једете г.в.а.

Након што је подржао Јелену Анасоновић, на рачун Сергеја Трифуновића је стигло мноштво критичних коментара, те је он морао још неколико пута да се огласи на друштвеној мрежи Твитер.

У једном Твиту, Трифуновић је написао:

– Није, време, зар сад, лош тајминг. Бла бла. Не постоји лош тајминг за истину. Ово што је Анасоновићка изнела је већином истина, барем у оном сегменту у који сам упућен. А упућен сам. Не бојте се, истина је лековита. А више волим истину од свих вас. Па и себе, ако хоћете. Толико.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!