Прочитај ми чланак

СЕРГЕЈ: Лончaре, шљаму, колико си деце унаказио? А Новартис? Пре пакла горећеш!

0

Лидер Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић жестоко је напао министра здравља Златибора Лончара, који је данас одбацио оптужбе да је двогодишња девојчица на Власинском језеру преминула због лошег функционисања здравственог система.

– Спаваш ли мирно Златиборе Злончаре? Спаваш ли мирно шљаме људски? Спавај, спаваћеш још мало, пошто ти кувам пакао са љутом папричицом – написао је Трифуновић на друштвеној мрежи „Твитер“, а затим наставио још жешће. – Него сисо од Златибора Лончара, колико акција имаш у Новартису? Колико си пара добио да им Торлак оде у руке и престане да производи лекове? Колико си деце успут унаказио и слао своје џибере да прете њиховим мајкама? Пре пакла, горећеш на још неким местима.

Трифуновић је одговорио и на „твит“ Драгана Ђиласа, који се претходно похвалио:

– Сутрашње насловне – разбуцао сам Двери и ДС, тргујем оружјем и забранио сам Сергеја на Н1. Све у једном дану…мало ли је на ову скупоћу – написао је Ђилас.

Уследио је Трифуновићев одговор:

– Није то ништа мој Драгане: ја сам прекјуче у Свињформеру, у истом дану возио мотор без кациге, чамац без дозволе, дружио се са плаћеним убицом, дрогирао се и пропао као глумац – поручио је Трифуновић.