Прочитај ми чланак

СЕРГЕЈ Конобару из Јагодине Беби Поповићу понестаје идеја, мораће да рокне неког

0

Сергеј Трифуновић је прокоментарисао спин Владимира Ђукановића, који је најавио да се повлачи из Српске напредне странке. По мишљењу лидера Покрета слободних грађана, овај потез је дошао из спин "кухиње" Бебе Поповића.

– Беба Поповић, маг из Јагодине, некад конобар на крузерима на којима су се одвијале оргијице, сада главни спин доцтор, смислио је да Дјука Бизон топотом копита заглуши Шонетов измишљени факултет. Понестаје идеја. Мораћете да рокнете неког – написао је Трифуновић на друштвеној мрежи „Твитер“.

Трифуновић је прокоментарисао и оставку такозваног премијера такозване државе Косово – Рамуша Харадинаја.

– Српска Листа поздравља брата Рамуша и поручује му да се држи у Хагу, чекају га на јесен да праве владу, уз песму: Ја бих опет само с тобом – написао је Сергеј и приложио песму од Хариса Џиновића.

Трифуновић је реаговао и на „твит“ Бранка Ружића и упутио „честитку“ за 29. рођендан Социјалистичке партије Србије.

– Придружујем се честиткама. Хвала вам за ратове, хиперинфлацију, тенкове на Теразијама, ничим изазване и неправедно наметнуте самкције, хвала вам што сте били истинска левица која је вазда бринула за човека. Ја ћу вам за 33-и родјендан, поклонити Лустрацију. Живели! – поручио је Трифуновић.

Лидер Покрета слободних грађана је објавио и „Фејс ап“ фотографију Александра Вучића из 2050. године.

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!