Прочитај ми чланак

Шеф обезбеђења школе дилер дроге! Др Ристић са удружењем Св. Сава на лицу места!

0

Кандидат Националног окупљања за градоначелника Београда професор доктор Ратко Ристић посетио је у среду 15. новембра 2023. године Лазаревац поводом трагичног догађаја који је почетком недеље погодио ову београдску општину.

Професор Ристић је посетио место на коме се пре два дана десио покушај убиства једног младића од стране два наркодилера и попричао са забринутим Лазаревчанима. Након што се у директном разговору са грађанима Лазаревца уверио у сву озбиљност ситуације професор Ристић је истакао да проблем наркоманије и насиља које оно прати, поново прети да се отме контроли и да ће решавање oвог проблема бити један од приоритета његовог мандата.

Он је истакао да је од пресудне важности за решавање овог проблема да се полицијска станица у Лазаревцу под хитно подигне у ранг полицијске станице прве категорије и да се новоосновано одељење за борбу против наркотика снабде свом неопходном опремом како би успешно извршавала задатке.

Професор доктор Ратко Ристић је посебно нагласио да су удружења грађана попут удружења Св. Сава из Лазаревца светао пример успешног само организовања наших суграђана и да је општина Лазаревац дужна да свим могућим средствима подржи рад овог и других удружења које за циљ имају борбу за опште добро, а посебно на обезбеђивања безбедности наше деце.

Ванредни републички и локални избори, који се одржавају у више градова и општина, укључујући и главни град, Београд, расписани су за 17. децембар ове године, а у њима Српски покрет Двери и Српска странка Заветници учествују на изборној листи „Национално окупљање – државотворна снага”, под редним бројем 4.