Прочитај ми чланак

САВО Манојловић: Је.е нам се за ваше изборе! Напао га редитељ – ЛГБТ буџетлија

0

Саво Манојловић из покрета "Крени-промени" је данас посетио Бор, позвао грађане да се уједине у борби за здраву земљу и придруже се петицији против ископавања литијума у Србији.

„Њихова порука је увек кандидујте се на изборима, победите, па радите шта хоћете, а наша порука је је*е нам се за ваше изборе! Ко год да победи мораће да слуша народ!“ поручио је Манојловић у Бору.

„Можемо постати цивилизована земља Европе, где рудници примењују најсавременију технологију. Док нам преко телевизија причају како се спрема глад због рата у Украјини, можемо да им кажемо: Ми не дамо најплоднију земљу, не дамо да се раселе људе и униште будућност ове земље! Нећемо да плаћамо увозну храну! Имамо право на будућност и независност“, поручио је Вучићу и његовом криминалном картелу Саво и додао:

„Тражимо да као народ и грађани одлучујемо о сопственој судбини и не интересују нас интереси било чијих мултинационалних компанија, ни кинеских, ни европских, ни руских, ни америчких! Интересују нас само интереси Србије и свих њених грађана“.

Говорећи о ставу СНС-СПС режима према захтевима за забрану ископавања литијума, Манојловић је рекао:

„Њихова порука је кандидујте се на изборима, победите, па радите шта хоћете, а наша порука је је*е нам се за ваше изборе. „, закључио је Манојловић.

„Саво ради за Вучића, хоћемо литијум – нећемо литије“

Манојловић је изјавом о изборима дирнуо у „осиње гнездо“, чим се истог трена јавио пулен Мирјане Карановић, редитељ Стеван Филиповић.

ЛГБТ активиста, који за своје пројекте добија новац из буџета, огласио се на Твитеру:

„Ако неко усред кампање за прве изборе после дуго времена који можда могу разбити монолит ауторитарне власти СНС-а, каже: ‘Је**ш изборе’, онда та особа свесно или несвесно, директно ради за Вучића“, рекао је Филиповић за портал Нова.

Једно је сигурно, никад се више пара из буџета сиромашних грађана Србије није слило у џепове „филмаџија“ за разноразне пројекте, као током владавине СНС картела, па није  чудно кад „опозиционарка“ Мирјана Карановић искочи на Вучићевом Пинку у „Хит твиту“ да пореске обвезнике подучава демократији. А ту су и њени сателити, увек спремни за напад на „литије и Русију“, из УДБА комунистичког шињела, веома удобно ушушкани у систем.