Прочитај ми чланак

САВЕЗ ЗА СРБИЈУ ТРАЖИ ХИТНЕ ОСТАВКЕ Радојичића и Весића због колапса у Београду

0

Одборничка група Савез за Србију затражила је данас хитне оставке градоначелника Београда Зорана Радојичића и његовог заменика Горана Весића ради колапса у Београду због снежних падавина.Заменик шефа одборничке групе „Савез за Србију“ у Скупштини Града Београда и потпредседник Народне странке Никола Јовановић у писаној изјави је навео да никад у савременој историји Београда градјани нису били принудјени да због снега пешке прелазе мостове, нити је саобраћај обустављан у главним улицама, као што је то јуче био случај.

„Градска власт је јуче пре подне успела да остане без индустријске соли, па су почели да бацају обичну со, што је прави узрок колапса у послеподневним часовима. Ноћас су користили калцијум хлорид, који се иначе баца само на температурама испод минус 10“, навео је Јовановић.

Он је казао и да изјаве Радојичића и Весића попут оних да их метеоролози нису обавестили да у јануару пада снег, или да су за колапс у граду криве климатске промене, само потврдјују да се ради о особама недостојним за обављање највиших функција у главном граду Србије.

                        ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!