Прочитај ми чланак

Савез за Србију: Претње СНС Ђукановића Тањи Фајон (ВИДЕО)

0

Савез за Србију најоштрије (СзС) осуђује претње које је Александар Вучић преко свог гласноговорника Владимира Ђукановића упутио председници делегације Европског парламента за сарадњу са Србијом Тањи Фајон.

Порука послата госпођи Фајон „да се не прави много паметна и да пази шта и како ради“, представља јасну опомену свакоме ко се дрзне да каже било какву критичку реч о диктаторском режиму, макар тај неко долазио и из иностранства, наведено је у данашњем саопштењу СзС.

До сада су такве претеће поруке СНС батинаши изговарали грађанима широм Србије, али како режим слаби тако паника расте, па је после опозиције, слободномислећих грађана, ред дошао и на представнике међународне заједнице. Оваквим речником Владимир Ђукановић, односно Александар Вучић, показали су своје право лице и потврдили чињеницу да можда јесу они изашли из радикала, али да радикали из њих неће изаћи никад, оцењује СзС.

Надамо се да ће представници међународне заједнице напокон престати да жмуре на безброј примера попут овога који показују у шта се Србија претворила, да ће јасно и гласно рећи шта се у Србији дешава и да ће уместо лажног дијалога понудити решења која ће бити слична решењима која су за превазилажење политичке кризе примењена у Северној Македонији и Црној Гори, закључено је у саопштењу СзС.