Прочитај ми чланак

Шаровић: Вучићевићу, замисли како ће ти бити на робији!

0

Изгледа да је главни и одговорни уредник и власник "Информера" Драган Ј. Вучићевић у великој паници, како због пропалог контрамитинга свог шефа, тако и због опозиционих протеста који су последњих недеља окупили највећи број грађана. Нервозу је прво показао на контрамитингу, где је претио Немањи Шаровићу, председнику покрета "Љубав, Вера, Нада", али му то није било довољно, па је наставио да вређа Шаровића и на Твитеру.

„Ај’ не лажи, ђубре покварено! Наравно да никакво обезбеђење немам и никад нисам имао – казао је Вучевић, одговарајући на Шаровићеве трдње да јер Вучићевић на контрамитингу СНС био у друштву „кратко подшишаних, набилдованих мушкараца“, тј. обезбеђења.

– Оно кад ти Драган Ј. Вучићевић каже да си ђубре, па још и покварено! Јуначе једноумља из битака на Пинку и Хепију, док не завршиш опет у затвору, ајмо на један ТВ дуел па да све разјаснимо – одговорио му је Шаровић, након чега је власник „Информера“ наставио са увредама.

– Па, јеси. Ђубре покварено и бедно. И то ћеш заувек и остати.

– А ТВ дуел јуначе? Шта је, жваће гуза гаће? Или ти је Александар Вучић рекао „не долази у обзир, растуриће те Шаровић на дуелу као стару канту!“ – поновио је позив на дуел Шаровић.

– Бедниче, од*еби – казао је Вучићевић, још једном потврдивши своју нервозу и страх.

– На 2331 преглед, имаш 2 свиђања. Изгледа да си ти од*ебан, чак и од стране плаћених ботова! Замисли тек кад заглавиш на дугогодишњу робију како ће те од*ебати сви, ако је већ сад овако – закључио је дискусију Шаровић.

Изгледа да ни СНС ботови не желе да пруже подршку Вучићевићу, који годинама уназад у свом пропагандном гласили „Информеру“, који наивни мешају са новинама вређа, шири мржњу и нетолеранцију и таргетира сваког ко није по вољи владајућем режиму. Србин.инфо подсећа да су текст „Информера“ пун неистина и мржње према противзаконито ухапшеном новинару и историчару Дејану Златановићу, који има и тежак инвалидитет од рођења – пренели сви тзв. опозициони медији.

Вербални сукоб Шаровића и ДЈВ-а је почео на Вучићевом контрамитингу када је Немања Шаровић, председник Покрета љубав, вера, нада, интервјуисао је грађане који су се окупили. Док је покушавао да прође између људи, Драган Ј. Вучићевић му је препречио пут, те је дошло до кратког разговора између њих двојице, где је главни и одговорни уредник режимског „Информера“ чак почео и да прети да треба да „буде срећан што овде има људи“.