Прочитај ми чланак

Шаровић открива: Вучић 1. септембра прави Велику Албанију! Сложно сви на протесте!

0

Александар Вучић је пристао да за 150 дана имплементира немачко-француски споразум, што значи да ћемо 1. септембра добити Велику Албанију. То нам је рок и до тада морамо да урадимо све као народ да то зауставимо.

Ово за „Србин инфо“ поручује Немања Шаровић, лидер покрета Љубав, вера, нада и позива све грађане да дођу на протест „Сложно за спас Србије“, који ће се 19. марта од 12 часова испред Предсеништва Србије и код споменика Цару Николају Другом у Београду.

– Неке друге опозиционе партије организују протест 17. марта, а Вучић 18. иде у Охрид где ће наставити са спровођењем издаје. Зато ја поручујем да треба протест сваки дан, и 17. и 19, да су потребне и блокаде све док режим не схвати да му ово неће проћи.

Не очекујете ваљда да ће 17. марта све да буде готово и да ће Вучић да одустане од своје намере. Зато сви сложно на протест и 19. марта и да наставимо да притискамо издајнички режим – објашњава Шаровић.

Шаровић је упитао због чега тужитељке које су премештене са свог радног места нису подигле глас због противправног хапшења Дејана Петра Златановића.

Више о овоме у видео прилогу.