Прочитај ми чланак

Шаровић открио позадину пребијања у Н. Саду и поручио: Ако се нешто деси Вучићу…

0

Немамо Владу, али ни Скупштину. Закон каже да се Скупштина конституише избором председника и потпредседника Скупштине у року од 30 дана од дана проглашења коначних резултата избора. То се није догодило.

Ово за „Србин инфо“ поручује опозициони политичар Немања Шаровић и наглашава да када би неко требало да преузме ингеренције од председника земље због непредвиђених околности, не би имао ко то да уради.

– Ми немамо легитимну Скупштину и Владу. Вучићу нико није могао да да легитимитет да преговара у Вашингтону.

Оно што је Вучић потписао у Вашингтону је против интереса Србије. Преговори су били представа за медије. Какве везе имају Хезболах и ЛГБТ права са економским споразумом с Приштином?

Вучић је пристао да Америка одлучи како ће се поделити Газиводе, које 90 одсто припада централној Србији! За кратко време смо се избрукали у дипломатији. Планирамо да уведемо санкције Белорусији, која нам је пријатељска земља. Ударили смо шамар арапском свету. Примитивни одговори Марији Захаровој су посебна прича. Вучић је назвао Путина и Лаврова примитивним јер су поставили Захарову.

Када је реч о пребијању у Новом Саду, то је доказ да институције у Србији не постоје. Додуше, још је рушење у Савамали показало да овде режим може да ради шта хоће и да се овде злоупотребљава полиција и тужилаштво. Србија је земља у којој се ни једна афера не решева, где министри фалсификују факултетске дипломе и докторате – истакао је Шаровић.

Бивши члан Српске радикалне странке је најавио и представљање новог покрета, а шта је још говорио о актуелним темама, погледајте у видео прилогу.