Шаровић Мартиновићу: Како те није срамота! Имаш 6, сад тражиш 7-му плату!

0

Чланови Одбора су данас, у уторак 28 јануара, размотрили су и дали сагласност Комисији за заштиту конкуренције за заснивање радног односа са новим лицима, као и Државној ревизорској институцији за заснивање радног односа на неодређено време, ради попуњавања слободних радних места са 38 нових лица.

У наставку рада, Одбор је размотрио захтев и дао позитивно мишљење Дејану Марковићу, члану Управног одбора Регулаторне агенције за електронске комуникације и поштанске услуге за вршење функције члана Савета Саобраћајног факултета Универзитета у Београду.

Такође, народном посланику Моми Чолаковићу, Одбор је дао позитивно мишљење да може да обавља посао председника Удружења пензионера Новог Сада.

Чланови Одбора су размотрили захтев и дали позитивно мишљење др Александру Мартиновићу, да уз вршење функције народног посланика, може да врши и функцију члана Савета Универзитета у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици. Током те тачке дневног реда водила се жестока расправа између народних посланика Српске радикалне странке (СРС), Немање Шаровића и Српске народне странке (СНС), Александра Мартиновића, због седам плати које прима споменути посланик СНС.

На крају седнице, чланови Одбора размотрили су и Извештај Епархијског управног одбора Епархије рашко-призренске о правдању средстава уплаћених на рачун Епархије рашко-призренске у износу од 76.732,60 динара, за помоћ народним кухињама на Косову и Метохији, а на основу Одлуке о усмеравању новчаних средстава из Фонда солидарности Народне скупштине.

Седници је председавао председник Одбора др Александар Мартиновић, а присуствовали су следећи чланови и заменици чланова: Душица Стојковић, др Драгана Баришић, Жарко Богатиновић, Немања Шаровић, Стефана Миладиновић, Бранимир Јовановић, др Дарко Лакетић, Момо Чолаковић, Верољуб Матић, Војислав Вујић и Марко Зељуг.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!