Прочитај ми чланак

Шаровић дошао у Центар за социјални рад: Заштитите Вучићеву децу од Вучића! ВИДЕО

0

Тражим од Градског центра за социјални рад хитно предузме све мере из своје надлежности и изврши евалуацију психичког стања Александра Вучића - рекао је лидер покрета "Љубав, вера, нада" Немања Шаровић испред Градског центра за социјални рад у Руској 4 у Београду, поводом изјаве Александра Вучића да ће се гробови његове деце борити против његових политичких противника и "усташа".

– Градски центар за социјални рад мора да заштити његову малолетну децу од даље злоупотребе у политичке сврхе и да оцену да ли је у стању да врши родитељско право у најбољем интересу малолетне деце. Ситуација је алармантна утолико што је Александар Вучић задужен да брине о свој деци у Србији, што, очигледно, није способан – казао је Шаровић.

Он је истакао да нико нормалан не може да одобри оно што је Вучић рекао.

– Ово је веома озбиљна тема која се не сме испустити из фокуса јер нико нормалан не може одобрити то што је рекао. Чак је очигледно да је Вучић остао сам и да нико од његових сарадника није стао уз њега и не жели да дели његову судбину – додао је лидер покрета „Љубав, вера, нада“.

Подсетимо, председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће се и гробови њега и његове деце борити против његових политичких противника и „усташа“.

– Никад и нипошто нећу пристати на уцене, никад најгорима нећу препустити власт без избора. Никад нећу потписати никакву техничку или прелазну Владу. Ако мене убију, иза мене остаје мој брат Андреј. Ако убију мог брата, остаје мој син Данило. Ако убију мог сина, остаје моја ћерка Милица. Ако убију и њу, моју ћерку, остаје мој син Вукан. И гробови наши бориће се против усташа – казао је Вучић својим сарадницима.