Прочитај ми чланак

САРАПА ПРЕКИДА ШОУ Шешељ: Лончар одаје државне тајне (ВИДЕО)

0

Након Славка Никића, режимском водитељу ТВ Пинк, Предрагу Сарапи, догодио се Војислав Шешељ. Опет непланирано, али довољно да вест одјекне као бомба. Неће бити лако Сарапи да се оправда пред шефовима, јер другу недељу заредом из његове емисије се чују неповољни гласови по власт. Овог пута сазнали смо да министар здравља, Златибор Лончар, одаје државне тајне својој љубавници, одавно познатој по спрези са криминалом.

– Љубавница једног важног министра, а тај министар се зове Златибор Лончар – почео је Шешељ причу.

– Добро, нећемо сад – покушао је Сарапа, којем је Никић још увек у глави, да спречи скандал.

– Његово име је забрањено овде – упитао је Шешељ.

– Идемо на терен да видимо… – пребацио се Сарапа на сасвим другу ствар усред Шешељевог излагања.

– Немојте ме више звати – помало љутито је одговорио Шешељ.

 

– Не можемо непроверене информације – рече Сарапа, чија емисија, иначе, врви од непроверених информација, лажи, полуистина, афера, трачева и скандала.

– Ја нисам човек који има „кратак фитиљ“, као пуковник Никић, да ме испровоцирате па да направим нешто што није планирано – констатовао је Шешељ.

– Идемо на терен – упоран је био Сарапа, којем и сам помен Никића буди језу.

– Немој тако да се понашаш према мени. Прво, старији сам од тебе, могу ти отац бити, можда и деда овој лепој водитељки… Ја имам доказе и нека ме тужи министар Златибор Лончар, који највеће државне тајне одаје Биби Шекуларац – успео је Шешељ да саопшти јавности још једну аферу власти и то баш на бастиону Вучићевог медијског мрака, ТВ Пинк.

Подсетимо, министар Златибор Лончар, због својих наводних веза за земунским кланом има надимак „доктор смрт“. Наиме, Дејан Миленковић Багзи, бивши члан сурчинског и земунског мафијашког клана, у свом сведочењу, 2006. године, оптужио је двојицу лекара из Ургентног центра за сарадњу с Душаном Спасојевићем и Милорадом Улемеком Легијом. Сведок-сарадник је навео неколико злочина које су лекари Мирослав Рисовић и Златибор Лончар, наводно, извршили на Спасојевићев захтев, после чега су богато награђивани.

С друге стране, Александра Биба Шекуларац довођена је још као тинејџерка у везу са Милорадом Улемеком Легијом и Душаном Спасојевићем Шиптаром, убијеним вођом „земунског клана“, због чега је хапшена у акцији „Сабља“ 2003. У притвору је тада била нешто више од месец дана. Према званичном саопштењу полиције од пре 15 година, сматрала се „сарадником земунског клана“, врло моћном и опасном девојком са Сењака, иако потиче из веома имућне београдске породице. Била је, наводно, најпре Легијина девојка, а затим Шиптарова. У периоду највеће моћи „земунаца,“ редовно је виђана у престижним београдским клубовима и на сплавовима, увек се појављивала у луксузним аутомобилима, често у пратњи правог конвоја аутомобила, била неизоставна на журкама у седишту клана у Шилеровој улици у Земуну…