Прочитај ми чланак

САНДУЛОВИЋ: Вучић је узео 250 евра по мигранту, који дође у Србију!

0

Вучић је приватно примио новац од Меркелове за сваког мигранта по 250 евра. Људи се исељавају из Србије од глади и неимаштине од прогона једног диктатора и досељавају на мигранте који су болесни, који су окренути мржњи према Европљанима – оцењује Никола Сандуловић председник Републиканаца.

Да ли постоји могућност да се са њима живи нормално, да ли они могу да се уклопе у наше друштво?

Пре скоро 4 године став Републиканске странке је по питању миграната, да смо против тога. Вучић је кришом потписао споразум где ће центар за Европу, за примање миграната бити у Србији.

Вучић је приватно примио новац од Меркелове за сваког мигранта по 250 евра то је Александар Вучић урадио Србији. Александар Вучић није Србин. Александар Вучић има патолошку мржњу за грађане Србије, јер је био малтретиран иживљавало са на њему био је понижаван, био је жељан власти и није могао да дође до ње. И сада има прилику да искали своју мржњу и он неће стати у томе – каже Сандуловић.

Да је Републиканска странка сада на власти, Републиканска странка би одреаговала исто као што то сад ради Орбан – каже председник те опозиционе партије.

Подигли би своју ограду, поред тога ми знамо ко је из наше полиције учествовао у пребацивању миграната из правца Бугарске. Све знамо. Мени деца српска одоше из Србије. Људи се исељавају из Србије од глади и неимаштине од прогона једног диктатора и ви мени досељавате мигранте. Људи који имају шеријатске законе. Људи који по менталитету не припадају нама, једу другу храну другачије се облаче, другом човеку се повинују. – указује лидер Републиканаца.

Мислите да не постоје никаква могућност да се они уклопе?

Ако се они не уклапају у једну Немачку која је по темпераменту далеку слабија од Србије, којим је испран мозак, толико терет нацизма носе да увек ћуте и трпе. Они су опасност за Европу. Мигранти су убачени са намером, они ће се на нечији клик направити хаос, довољно је да се 10 самоубица дигне у 10 градова у истом тренутку – оцењује Сандуловић.

Када Европа не буде хтела да се повинује туђим интересима тај неко ће активирати мигранте као једну озбиљну претњу Европи сукобиће се наталитет сукобиће се националистички идеали, верски идеали и то је оно што су сву предвиђали трећи светски рат ће бити верски рат – упозорава председник Републиканаца.

Ми смо за тоталну забрану тога, жица! Изволте господо колико пара треба да изађете хтели не хтели, на исту границу где сте прешли тамо се вратите па нека госпођа Меркел широм отвори врата Немачке па нека силују Немице, па нека боду ножевима немачку децу. Не да се ми тресемо и да се упада у станове где ће се људи бранити и неко ће рећи.

Водитељ: Добро ова баба је са секиром у Куршумлији успела да се одбрани жена…

Шта ћемо се девојком која није успела да се одбрани у улици Џорџа Вашингтона која је силована и бачена са седмог спрата, где је то полиција онако фино прикрила, којој су исцепане чарапе доњи веш и коју су напли ујутру.

Александар Вучић је директно по директиви Ангеле Меркел је то прихватио и ставио на терет Србији, гладној и очајној Србији.

                  ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!