Прочитај ми чланак

САМО ДЕНАЦИФИКАЦИЈА: Вучић најавио копање литијума, побуна или нестанак! (ВИДЕО)

0

Тек што су се завршили покрадени "избори", усташа из Чипуљића Александар Вучића је најавио наставак копања литијума у Србији. Сада је јасно да је мафијашки и издајнички режим суспендовао државу и да народ ставља у безизлазну ситуацију. А у безизлазној ситуацији се нашла и бака Цока.

Вучић је гостујући на геноцидној ТВ Пинк рекао да годишње можемо да ископамо 56.000 тона литијума и да је тренутна цена по тони 76.000.

„Ми можемо да ископамо за 4 милијарде само на томе, без прераде икакве, само да продамо. Могли смо од Лознице мали Токио да направимо. А сада становништво у Подрињу напушта те крајеве. Шта имамо од Лознице до Бајине Баште. Колико људи имамо? Ту стварно живи не више од 125.000-130.000 људи. Биће још мање. А што не направимо да буде 300.000 људи? Па нећемо, зато што нам стране службе бирају“.

„Влада нека доноси одлуке какве хоће, ја ћу да будем савест и ђавољи адвокат некад, и питању зашто нисмо сачекали студије. Која се то земља одрекла литијума, нафте, било чега. Морају Срби да се одрекну да не бисмо могли да будемо испред других у региону“, рекао је геноцидни Вучић, кријући од шачице својих ретардираних гласача да ће литијум сахранити целу Србију.

Вучић је запитао грађане да ли заиста мисле да Рокфелер и Виола фон Крамон, која мрзи све што је српско, воле више Србију него он!?! Тешко да било ко може да мрзи више Србију и српски народ од удбашко-усташког потомка, који као шеф мафије служи управо Рокфелерима, Ротшилдима и глобалној дубокој држави.

До лета следе санкције Русији, повратак Рио Тинта, а затим и „решење“ Космета и Републике Српске. Економски колапс ће већ ове године бити на рекордном нивоу.

Избор је једноставан, устанак или нестанак. Денацификација или сахрана Србије.