Прочитај ми чланак

САД СЕ ПРЕДОМИСЛИО: И Бели Прелетачевић позвао на протест против диктатуре

0

Група грађана "Бели - Само јако" с лидером Љубишом Прелетачевићем Белим, саопштио је да подржава протесте против диктатуре које организују опозиционе странке, различите организације и синдикати и позвао своје симпатизере, као и све грађане Србије, да се данас у 18 часова окупе на Тргу Републике ради мирне протесне шетње.

– Сматрамо да и поред различитости и политичких несугласица, делимо исте вредности и исту визију слободне Србије без диктатуре, у којој се поштују демократске институције и права свих њених грађана, наводи се у саопштењу.


 „Бели-Само јако“ сматра да се овим протестима исказује истинска воља грађана и наглашава чињеница да је заједничка идеја јача од међусобних разлика.
 
У саопштењу с напомиње да не би требало ове протесте исполитизовати у корист било које странке или покрета, већ подржати у корист идеје за коју се сви они боре, свако на свој начин.
 
Ово је јединствена прилика да се грађани Србије уједине за ствар која је од општег интереса, закључио је Љубиша Прелетачевић Бели лидер групе грађана „Бели-Само јако“.