Прочитај ми чланак

СА ТВИТЕРА Драшко, весник слободе и у Србији!

0

Победа Драшка Станивуковића, младог председника Партије демократског прогреса, на локалним изборима у Бањалуци, тема је број један на друштвеним мрежама. Јавност је позитивно примила вест о променама на политичкој сцени у Републици Српској, а Станивуковићу пристижу честитке са свих страна. Коментатори изражавају наду да ће се талас промена из региона прелити и у Србију.

– Талас промјена се из ЦГ проширио у БиХ. Регион заслужује више. Сви желимо нову вриједност, нове људе и нову наду. Честитам! Грађани – узмите своју слободу – поручио је Дритан Абазовић, лидер покрета УРА из Црне Горе.

– Честитам г. Драшку Станивуковићу избор за градоначелника Бањалуке. Одговоран и тежак посао. Бања Лука је изашла на изборе и изабрала. Своме граду само могу пожељети да буде боље – спортски је признао пораз и честитао противнику, Игор Радојичић, актуелни градоначелник Бањалуке и члан СНСД.

– Честитке Драшку Станивуковићу на избору за градоначелника Бањалуке, ово је велико охрабрење за све који желе промене! Браво и за одлазећег градоначелника Игора Радојичића, јер је на овакав начин честитао свом ривалу. Политички неистомишљеници не треба да буду непријатељи – написао је председник Народне странке, Вук Јеремић.

– Честитам 27-годишњем Драшку Станивуковићу на победи на изборима у Бањалуци! Радујем се даљој сарадњи, Драшка познајем дуго година и уверен сам да ће доказати да млади могу да промене труо систем на нашим просторима. Преко Црне Горе и Бањалуке, промене ускоро стижу и у Србију – рекао је Борис Малагурски, наш познати редитељ.

– Млади политичар Драшко Станивуковић (27) и његов тим победили Додика у Бањалуци, као и у другим градовима Републике Српске! Дивне вести! “Ово нису обични избори, ово је борба добра и зла, будите храбри“, каже се у њиховом споту. Ваљда ћемо и ми 2022. победити ово наше зло – каже новинарка Маја Дивац.