СА ЛИЦА МЕСТА: Вучић на Студију Б, народ испред виче „Вучићу лопове“! ВИДЕО

0

Организатори протеста су незадовољним грађанима саопштили да ће се председник Србије Александар Вучић вечерас обратити нацији путем Студија Б.

Протестна колона се запутила тамо да што гласније каже шта мисли, узвикујући „Вучићу лопове“…

Погледајте видео прилог са лица места који је забележио Србин.инфо

Подели:

16 коментара “СА ЛИЦА МЕСТА: Вучић на Студију Б, народ испред виче „Вучићу лопове“! ВИДЕО

 1. Драган Пешић каже:

  Лопове ?
  Копилан им растура земљу, тера све што вреди, било старо или младо, из земље, насељава примерцима из 15 века, децу ментално убија, а они „вУЧКићу лопове“
  Ово је дефинитивно „његова екипа“.
  Камо среће да је само лопов.

 2. СТАРИ ЛАВ каже:

  Пљују душу српског народа, ничега се не стиде издајници

  1. Драган Пешић каже:

   Мислиш на овог што сере на Студију Бееее?

  2. РамбоПетковић каже:

   Ко да ми отме из моје душе вучића :Р

  3. БилиПитон каже:

   Нешто вам та душа смрдуцка. Да није покварена?

  4. Milan каже:

   Obrazloži barem jednom rečenicom tu „dušu“!

  5. Astra Vista каже:

   mislis dusmanina

  6. Радо Мир каже:

   3.
   Tvrđava

   Treći program koji je koristio SNS internet tim, a koji je poznat u javnosti, zove se Tvrđava. Za razliku od svoja dva prethodnika, Tvrđava je veb aplikacija i ne zahteva posebnu instalaciju. Ova aplikacija sadrži gotovo iste funkcije kao Skajnet, osim funkcije za korišćenje botova za DDoS napade (pošto nije instalirana lokalno). Da bi koristio ovaj program, aktivista mora da kontaktira određeni nalog na Fejsbuku i zatraži pristup; nakon što dobije akreditaciju za pristup, istu akreditaciju može iskoristiti da pristupi portalu http://www.fortress.rs. Interfejs je sličan Skajnetu, a funkcija je skoro identična.

   ŠTO BOLJE BOTUJEŠ VIŠE POENA DOBIJAŠ ili gejmifikacija informacionog ratovanja

   Interesantan aspekt ovog segmenta infromacionog ratovanja i javne manipulacije jeste sistem gejmifikacije, odnosno pretvaranja u igru u kojoj se svakom korisniku-vojniku dodeljuju bodovi za svaki komentar na onlajn portalu.

   Novinski portali se rangiraju po broju bodova koji se vojniku mogu dodeliti za jedan komentar, u zavisnosti od političke afilijacije portala.

   Za komentarisanje na provladinim portalima dobiće manji broj bodova nego za komentare u “neprijateljskom” okruženju, gde drugi komentatori imaju potencijalno suprotne stavove. U slučaju medija na kojima se okupljaju simpatizere vladajućom partijom, postoji čak i tehnika ograničavanja broja komentara po korisniku, što sprečava gomilanje “lakih” bodova.

   Gejmifikacija stvara atmosferu nadmetanja među “igračima” i pruža im mogućnost obaranja svojih ranijih rekorda.

  7. СТАРИ ЛАВ каже:

   ???

  8. Радо Мир каже:

   Шта се чудиш?!
   Као фол ниси упознат?

  9. Радо Мир каже:

   Шта се чудиш?!
   Као фол ниси упознат?

  10. Mиша каже:

   Од данас граница Косова према Албанији не постоји

   ШТА КАЖУ БОТОВИ?

  11. Mиша каже:

   ШТА ОНИ РАДЕ ПО СРБИЈИ И УЗ ЧИЈИ БЛАГОСЛОВ?

   Најмање 150 агената албанске тајне службе ШИШ активно делују у Србији и сви они су добили задатак да прикупљају поверљиве информације о везама Београда и Москве.

  12. Радо Мир каже:

   1.
   OVO SU SAJBER ORUŽJA VLADAJUĆE PARTIJE
   https://www.espreso.rs/vesti/politika/169533/ovako-je-pocela-cenzura-u-srbiji-od-slucaja-feketic-vodi-se-specijalan-politicko-informacioni-rat-u-srbiji-video
   U odeljku koji sledi, opisaćemo najveće adute sajber-oružarnice vladajuće partije:

   Valter

   Prvi program koji je procureo u javnost zove se Valter. Svaki aktivista SNS-a je imao obavezu da instalira ovaj softver na svoj uređaj (kompjuter i/ili smartfon) koji se tako pretvara u bota i kontroliše preko eksternog servera. Softver je korišćen za davanje pozitivnih ili negativnih glasova komentarima čitalaca sajtova velikih medijskih kuća kao što su Blic, B92, Kurir i Večernje novosti.

   Internet tim podešava server koji šalje ID broj komentara, zajedno sa atributom koji pokazuje da li glasanje treba da bude pozitivno ili negativno; softver onda lokalno rešava komandu, odlazi onlajn i glasa na određeni način. Ovi procesi odvijaju se bez znanja korisnika uređaja. Kako je softver mogao samostalno da izvršava komande kao što je poseta sajtovima, vrlo je lako mogao biti iskorišćen za izvođenje hakerskih napada, opet bez znanja osobe koja je instalirala program.

  13. Радо Мир каже:

   2.
   SkyNet

   Početkom 2014. godine, internet tim SNS je koristio program po imenu Skajnet, kao zloglasna veštačka inteligencija iz filmskog serijala Terminator.

   Postoje dve primarne funkcije koje ovaj program može da izvrši. Pre svega, može da se koristi za onlajn praćenje aktivista SNS-a koji komentarišu na medijskim sajtovima. Program je instaliran lokalno i ima korisnički interfejs sa izdvojenim tekstovima koji će biti prokomentarisani (program dobija spisak ovih tekstova sa udaljenog servera); aktivista bi onda trebalo da ide na određen tekst, postavi komentar i kopira ga u korisnički interfejs programa. Nakon toga, program evidentira da li je komentar objavljen i, ukoliko jeste, obaveštava korisnika.

   Na taj način, internet tim ima jasnu sliku o količini uloženog rada svakog aktiviste. Softver potom rangira svaki komentar prema različitim kriterijumima: komentari na nekim veb stranicama su vredniji nego na drugim; ukoliko komentar ima gramatičkih grešaka, dobiće slabiju ocenu; što je duži komentar, bolje će biti rangiran, itd. Ovaj program obuhvata Valterove funkcije i takođe može da glasa za automatski objavljene komentare: uz pomoć proksi servera skriva pravi identitet uređaja koji se koristi za glasanje ili postavljanje komentara.

  14. Mиша каже:

   ОВО ЈЕ ТО РАЗГРАНИЧЕЊЕ, зар не?

   Али, није ствар само у томе — решили смо односе тако што смо променили
   административну линију. Нама је циљ да решимо сва питања која могу
   настати или која су већ отворена, а то је питање имовине, укључујући
   и приватну, и положаја СПЦ, затим у каквом ће статусу бити српске
   општине јужно од Ибра.

   ЗАР ОВАКО НЕШТО МОЖЕ ДА РАЗМИШЉА ДУША ОД ЧОВЕКА. О ОТУЂЕЊУ ДЕЛА ДРЖАВЕ. Тако могу да раде само они који желе да УНИШТЕ СРБИЈУ.

Коментари су затворени.