Прочитај ми чланак

Са Хиландара право код Јоване Јеремић!

0

Председник Републике Александар Вучић је Божић провео на Хиландару, где су му друштво, осим чланова породице, правили бивши министар Ненад Поповић и директор агенције Ипсос Марко Уљаревић. У дану када је стигао на Хиландар припадник Куртијевих снага безбедности је пуцао на српског дечака и мало старијег младића у Готовуши поред Штрпца. На сву срећу, и Милош и Стефан су преживели.

Било је логично очекивати и због овог дешавања, а и познајући Александра Вучића да ће се појавити на некој од телевизија чим се врати са Хиландара. И то ће се, наравно, десити. Председник Републике ће тако право са Хиландара на Пинк, и то у емисију Јоване Јеремић?!

И ова веза Хиландар – Пинк – Јована Јеремић је најбоља слика друштва у коме живимо. Најбоља слика како нам данас после десет година власти напредњака изгледа држава у којој живимо. Само у оваквој Србији председник државе може о посети Хиландару, о нападу на дете и младића на Косову, о томе шта нас чека у 2023. години да прича у емисији Јоване Јеремић. Емисији која је испод сваког нивоа, па чак и нивоа Пинка на којој се емитује.

Фото: Printscreen

 

Некима је Јеремићева у свом незнању и изговарању бесмислица са једне, а убеђености у сопствену памет са друге стране, била на почетку понекад и симпатична. Сада је то већ постало дегутантно и жалосно.

У такву емисију је одлучио да оде Вучић. Остаје само да се види да ли ће Јеремићева и пред њим поновити своју оцену како има „м..а до пода“. А и ако не буде, биће већ нешто друго што никада не би смело да се чује са телевизија са националном фреквенцијом. Али чуће се и видеће се.

Јер то је Србија данас.