Прочитај ми чланак

С ДНА КАЦЕ Вучић: Срби су богати, воле више кучиће од деце, зато је слаб наталитет

0

Издајник Александар Вучић вечерас је поново оправдао свој надимак из младости - Хуља. Чупуљићки усташоид окривио је народ због ниског наталитета, јер ето Срби воле више кучиће од деце!?!?

Дакле, за бесрамног Вучића нема везе што је Србија четврта најсиромашнија земља Европе, што су управо млади, тачније стотине хиљаде њих у репродуктивном узрасту напустили „златно доба Србије“, што режим овде на све начине загађује и трује народ и доприноси неплодности жена и мушкараца, што је незапосленост рекордна, што се младићи системски усмеравају да буду пропалице по кладионицама…

Недавно је и Вучићева министарка за бригу о породици, Дарија Кисић из Сарајева открила да више од 50 одсто парова који су родитељи, има само једно дете, а стручњаци одавно упозоравају на секундарни стерилитет код нашег народа као масовну појаву (не долази до трудноће након првог детета, иако партнери желе још деце). 

Док се Срби масовно боре са стерилитетом, немаштином, незапосленошћу и безакоњем,  Вучић криви  „богате Србе у солитерима који неће децу“!’?

– Немојте да мислите да је ситуација у Београду боља него што је у Нишу, Крагујевцу или Краљеву. Не, ситуација је много гора у Београду.

Где год има више пара, тамо нам је најгора ситуација, ту људи неће децу. Што су виши солитери ту мање деце. Што имамо више кућа, и што су нам људи сиромашнији ту имамо више деце. Невероватна правилност, али сада гледамо шта да радимо са тим.

Нека се не љуте људи, ја волим и псе и мачке, немојмо људи да псе више волимо од деце“, поручио је Вучић уз гомилу лажи, небулоза, које вређају интелигенцију и могу да прођу само код нечасних и комплетних СНС ретарда.