Прочитај ми чланак

„Ружићу, да ли је и Гусла ‘навијач’ Партизана?“

0

Пре две недеље ССП је указала на напад који је Милош Стојановић звани Гусла учинио на јавном месту претећи председници одбора те странке бруталним пребијањем! Разлог за претње су послови приватне агенције за обезбеђење која је у власништву Александра Ђуровића председника Скупштине града Лесковац, на које је председница одбора Јелена Спирић указивала а која добија послове обезбеђења плаћене из буџета Града (од сиромашног народа).

– Милош Стојановић Гусла део је локалне власти кроз СПС, познат полицији, раније осуђиван а о блискости председнику скупштине града Лесковац Алекдандру Ђуровићу сведочи заједничка фотографија на којој је и министар Ружић – навео је Панић и поставио питања:

1. Господине Ружић, да ли је и Гусла навијач Партизана или га само повезаност са Вама и СПС штити да сме бахато женама да прети батинама?

2. Господине Вулин, да ли је професионалцима у полицији дозвољено да се криминалцима у политици баве само у непосредној близини Бетон хале или ће им бити дозвољено да без притисака и без већих проблема истраже застрашивање и претње на јавном месту у Лесковцу?

– Везе свих у политици са криминалцима и батинашима, као и одговорност оних који су криминалцима и њима блиским отворили државне институције морају бити истражене. У противном, намера да се држава са оваквим појавама обрачуна не постоји, остаје сумња да постоје криминалци који и даље раде за државу и они који су од власти добили отказ – навео је.