Прочитај ми чланак

Русија показала кога подржава у Србији – Бошко открио све о сусрету са Захаровом

0

Лидери Националног окупљања, Милица Ђурђевић Стаменковски и Бошко Обрадовић, одржали су на маргинама заседања ОЕБС-а у Скопљу састанак са високом функционерком Министарства спољних послова Русије, Маријом Захаровом.

Ово је један од историјских сусрета, јер се дешава први пут да представници државе Русије иницирају и одржавају званични сусрет да неком од опозиционих странака у Србији.

У разговору за Србин инфо Обрадовић је открио све детаље сусрета са Маријом Захаровом и представницима Министарства спољних послова Русије, а званична Москва је на овај начин показала које политичке снаге су јој најближе.

Обрадовић и Ђурђевић -Стаменковски су се сусрели и са министром спољних послова Русије Сергејем Лавровим, а више о овом сусрету погледајте и послушајте у видео прилогу.

Ванредни републички и локални избори, који се одржавају у више градова и општина, укључујући и главни град, Београд, расписани су за 17. децембар ове године, а у њима Српски покрет Двери и Српска странка Заветници учествују на изборној листи „Национално окупљање – државотворна снага”, под редним бројем 4.