Прочитај ми чланак

ВЛАСТ БРАНИ НАТО: Родољубима и навијачима забранили обележавање годишњице бомбардовања

0
povorka secanja 17 mart (2)

Фото: Фејсбук

После скупа најављеног скупа СРС забрањен и други скуп сећања на почетак НАТО агресије, у организацији родољубиве омладине и навијача.

Родољубива омладина и србски навијачи после шетње за Космет који су одржали 17 марта на годишњицу погрома желели су да организују паљење свећа испред срушеног Генералштаба на углу Немањине и Кнеза Милоша у 19 часова али, су им забранили скуп због државне церемоније која треба да се одржи сат времена касније на истом месту којој ће присуствовати високи државни званичници и представници међународне заједнице како истичу из МУПа.
 
„Срамота је то што се министри из Владе боје сопственог народа, да не буду којим случајем извиждани !“ рекао је за СРБИН.ИНФО Дамњан Кнежевић, организатор скупа.
 
„Желели смо да на достојанствен начин упалимо свеће за страдале сународнике и тиме покажемо целокупној јавности да нисмо заборавили сирене,склоништа колоне избеглица и проливену крв коју смо у детињству доживели од стране НАТО пакта 1999те.
 
Искрено се надамо да на обележавању које Влада Србије организује се неће појавити Тони Блер са неким мотивационим говором пошто се сећамо његовог става према наашем народу.“ истакао је Дамњан Кнежевић, додајући да је иста група младих родољуба и навијача подржала суботњи скуп ДВЕРИ против владе Србије и сутрашњи забрањени скуп СРС против НАТО, који ће се одржати упркос забрани.
 
slika skup