Прочитај ми чланак

РИВАЛСТВО У СНС НЕ ЈЕЊАВА – Весић о градњи у Шапићевој авлији: Монструм!

0

Сукоб СНС јуришника Горана Весића и новопридошлице у редове напредњака Александра Шапића не престаје, већ се разбуктава како који дан пролази. Све је почело најавом утапања Шапића у владајућу странку, па изјавом бившег лидера СПАС-а да Весића не види у свом тиму, да би онда заменик градоначелника "искулирао" бившег ватерполисту, коме није аплаудирао на седници Главног одбора СНС. И то није све, већ је сада дошло до нових варница.

Наиме, станари у блоку 37 на Новом Београду, где је „главни“ Александар Шапић, протестују већ три дана због изградње деветостпратнице, а Весић је стао на њихову страну, супротставивши се тако још једанпут ривалу у редовима СНС.

Goran Vesić nije ustao da pozdravi ulazak Aleksandra Šapića u SNS FOTO: Printscreen

– Ако мене питате, мислим да је та зграда „монструм“ и да тој згради није место тамо. Ти људи који раде су искористили могућност коју им је давао урбанистички план, усвојен 2003. а мењан 2009, да граде ту зграду – оценио је Весић, иначе познат као човек који уопште не подржава дивљу градњу.

Заменик градоначелника Београда ће имати састанак са инспекцијом како би видео њихов извештај.

– Урадићу све што могу, после ћу разговарати са грађанима. Нисам неозбиљан да причам са грађанима, а да не знам шта могу да им кажем – објашњава Весић.

Дакле, тихи рат у Српској напредној странци се наставио, Шапић и Весић се преко медија препуцавају, желећи све да учине да се докажу шефу, који ће на крају пресећи ко му је ближи и ко ће бити број један на листи СНС на београдским изборима. За сада Шапић има „пол позицију“, али се вечити заменик градоначелника, јасно је, неће предати без борбе.