Прочитај ми чланак

Ристић: Изградња школе у Миријеву биће један од приоритета мог мандата

0

Кандидат коалиције "Национално окупљање" за градоначелника Београда Ратко Ристић оценио је да ће изградња школе у Миријеву за преко 4.000 деце бити један од приоритета његовог мандата.

 Ристић је посетио насеље Миријево и у разговору са грађанима сазнао више о њиховим проблемима, саопштиле је данас покрет Двери, који је у тој коалицији заједно са странком Заветници. Како је Ристић навео, један од највећих проблема је недовољни капацитет основних школа и вртића, као и да је тај проблем толико велики да се настава одиграва у школским зборницама. 

Он је рекао да ће, када преузме одговорност за управљање градом, системско решавање изазова са капацитетима школа и вртића на нивоу града бити императив и да ће Мељак, насеље Степа Степановић, Миријево и други делови града добити нове, модерне школе.

Ванредни републички и локални избори, који се одржавају у више градова и општина, укључујући и главни град, Београд, расписани су за 17. децембар ове године, а у њима Српски покрет Двери и Српска странка Заветници учествују на изборној листи „Национално окупљање – државотворна снага”, под редним бројем 4.