Прочитај ми чланак

Ријалити уместо Задруге: „Косовска полиција“ зауставила Данила Вучића и скинули…

0

Син Александра Вучиц́а Данило Вучића заустављен је током данашнег боравка на Косову и полиција Косова га је натерала да скине мајицу са, како су оценили, "провокативним порукама", објавила је шиптарска РТВ Дукађини. У току је ријалити програм до почетка нове сезоне Задруге.

Ова телевизија такође објављује видео снимак на којем се, како тврде, виде припадници полиције како заустављају сина Александра Вучића.

„По завршетку церемоније која је одржана у Грачаници, РТВ Дукађини је обезбедила снимке на којима се види да је косовска полиција зауставила аутомобиле у којима се налазио син председника Србије како би му скинула мајицу са антикосовским натписима“, пише на сајту РТВ Дукађини на којем је објављен и наводни снимак који то потврђује.

После литургије, Данило Вучић је виђен како се крец́е кроз Грачаницу, у пратњи групе Срба и припадника обезбеђења.

Бета је покушала да потврду или деманти ове вести добије од Полиције Косова али ни један од портпарола до сада није доступан.

Александар Вучић изјавио је данас да су његовог сина Данила данас у Грачаници три пута полицајци заустављали и претресали.

„Честитам косовском премијеру Аљбину Куртију на храбрости. Када пошаље људе да се иживљавају на туђој деци, то им је ОК“, рекао је Вучић, преноси ФоНет.