Прочитај ми чланак

РИЈАЛИТИ СКУПШТИНА Вучићев Лангура коментарише Ивана Ивановића, Маринику и Ђиласа

0

Извесни Јанко Лангура из Горњег Милановца , бивши голман који је уснимљен летос како малтретира народ током протеста против Вучића као "убачени елемент у дуксерици", сада као СНС посланик кога народ издржава користи обраћања у Скупштини за тривијалне теме и оговарање Иване Ивановића, Маринике Тепић и наравно Драгана Ђиласа.

„Ја бих волео и да питам господина Драгана Ђиласа, зашто он сада од новца који је отео нашим грађанима из свог дубоког џепа не извади новац и не направи једну болницу? Па, наравно да неће, јер он да се водио таквом политиком, братија Ђилас данас не би имала хектаре станова.

Наравно, поред свих ових чињеница које сам навео и када се доктори свакодневно боре да сачувају сваки живот, сваког грађанина на овој земљи, опозиција је, сви ми врло добро знамо, један леп гест, један хуман гест наших грађана када су свако вече у осам сати аплаудирали нашим лекарима, успела и то да поквари. Хтели су то да искористе, успели су и тај аплауз да покваре. Наравно њих то не спречава да и поред свих ових чињеница свакодневно нападају кризни штаб. Њих то не спречава да свакодневно износе најгнусније увреде на рачун господина Кона, на рачун госпође Дарије Кисић Тепавчевић, на рачун др Стевановића и осталих.

О каквом се лицемерју ту заиста ради говори и чињеница да је тај исти господин Драган Ђилас данима нападао нашег колегу господина Марка Атлагића због истине коју је изнео. Одмах су се ту, после говора господина Марка, нашле велике патриоте, нашле су се увређене, нашле су се паметне да износе на рачун господина Атлагића још више разноразних увреда“.

Лангура је наставио на исту тему, додуше није викао у Скупштини „Живео Вучић“ као његов другар из одељења Лука Кебара у Академији за младе напредњаке коју води Вучићева прва жена и Пинк водитељка Ксенија, а који је такође изабран за посланика (о трошку грађана).

„Осврнуо бих се само на још једну ствар која је јако малициозна и јако опасна за наше друштво. Ти супер хероји, њихове лажне, самопрозване елите како их Драган Ђилас назива, који сваке седмице са Ђиласових и Шолакових медија износе најгнусније лажи и увреде на рачун председника Александра Вучића су успели да у последњих неколико дана покажу све оно што смо ми господо одавно и знали.

Наиме, ово је твит господина Ивана Ивановића, ја вас молим само да прикажете грађанима Србије, да грађани Србије ово виде. Овај твит где господин Иван Ивановић одговара нашој колегиници Пиљи на њен говор средњим прстом. Испод тог његовог твита су се ређали најгнуснији коментари, ужасни коментари Ђиласових следбеника.

Да ли сте негде видели да је неко са тих тајкунских медија осудио овакво понашање господина Ивановића? Нисте господо и никада нећете видети.

Ја бих волео да питам господина Ивановића, да ли је овакво понашање његово тај патриотизам о ком господин Ивановић говори? Да ли је овакво понашање у реду за једну јавну личност? Да ли је овакво понашање нормално да одговорите некоме са чијим се мишљењем не слажете?

Питао бих, пошто је господин Ивановић такође у његовој, слободно могу рећи политичкој емисији, изнео још више увреда на рачун колегинице Пиље и говорио о неком патриотизму који он не познаје и не зна шта је патриотизам.

Да ли је тај патриотизам када он у свом луксузном апартману у Ровињу заједно са Хрватима прославља годишњицу Олује? Да ли је тај патриотизам када тај исти господин Ивановић у своју политичку емисију позове човека који је говорио да ће Србија пливати у крви, и том истом човеку поклони, ни мање ни више, него трактор?

Ја бих, господине Ивановићу, за крај желео да вам поручим да сте ви и те како свесни да је данашњој деци интернет доступан свакодневно и у сваком тренутку. И, господине Ивановићу, ни једно дете на свету не сме да гледа како му једна јавна личност вређа и понижава мајку, као што сте ви то урадили нашој колегиници Пиљи.

Морате да знате да хероји, супер хероји како вас назива Драган Ђилас, поседују бар једну врлину, бар једну добру особину, а ја господине Ивановићу код вас не могу да пронађем ни једну. Да за срамоту знате, постидели би се.“