Прочитај ми чланак

Режимске кладионице избациле КВОТЕ за референдум, спинују резултат

0

Према кладионицама блиским режиму СНС-СПС, на референдуму 16. јануара не постоји ни теоретска шанса да победи НЕ.

Квоте које су објавили су многе запањиле и коментаришу да тај резултат могу да прогнозирају само они који унапред знају исход гласања.

Кладионица „Меридијан бет“ је дала квоту 1,10 за ДА (сигурица), а чак 5.00 за НЕ (минимала шанса за победу). Осим те, има и кладионица које су дале још фрапантније квоте попут 1,01 за ДА, а 20,00 за НЕ.

Колико је Вучић бахат у организацији референдума (а још горе ће бити за изборе 3. априла) говори и то што је противзаконито залепио на појединим бирачким местима референдумске листиће са заокруженим одговором ДА (видео испод), како би бирачи знали шта је „добро за Србију“, како им се представља.

Осим тога, дан пред референдум грађанима широм Србије стижу на мобилне телефоне поруке од режима да изађу и гласају ДА промени Устава јер то подржава и председник Александар Вучић, а Координатор за КиМ је потврдио да ће сви Срби са Космета послушати Вучића и заокружити ДА промени Устава (запослене у државним и јавним предузећима на КиМ сутра возе у Рашку на гласање).