Прочитај ми чланак

РЕЖИМ СВЕ ЛУЂИ И ОПАСНИЈИ: Митинг подршке Вучићу и у Лесковцу

0

Учесници овог окупљања најоштрије су осудили то што се од председника Србије „на појединим насловним странама новина прави легитимна мета“

Окупљањем на платоу испред Народног музеја и шетњом улицама града и Лесковчани су у уторак поподне подржали председника Србије Александра Вучића „у борби за јаку и стабилну Србију“.

Окупљени су прошли централним градским саобраћајницама како би овдашњој и широј јавности послали поруку да председник Александар Вучић није сам и да „ужива њихову снажну подршку“.

Учесници овог окупљања најоштрије су осудили то што се од председника Србије „на појединим насловним странама новина прави легитимна мета“.

Протест у Лесковцу подржали су и функционери СНС-а као и њихови коалициони партнери, али из те странке није било званичне најаве догађаја нити позива медијима. Поред многобројних чланова и симпатизера напредњака скупу је присуствовао и њихов лидер и градоначелник Лесковца Горан Цветановић.

Као и у другим градовима Србије, у којима је сличан протест већ одржан, учесници су носили транспаренте, међу којима и натпис „Наше мете су мир и стабилност“, као и друге симболе отпора нападима на Александра Вучића и поруке међу којима су доминирала срца са метом и натписима: „Насиље није будућност“, „Насиље није храброст“, „Насиље није мој избор“, а на челу протестне колоне био је и транспарент „Лесковац је уз Вучића“.