Прочитај ми чланак

РЕЖИМ СЕ УПЛАШИО ЂАКА – Бошко оштро по СНС Ђуки: Бизончина и олош, децу етикетира!

0

Ситуација у Србији је таква да се режим препао и од протеста ђака основних школа. Невероватни су извештаји режимских медија и писања ботова по форумима на тему протеста ђака након скандала са тестовима за малу матуру.

Тако читаоци режимских таблоида и сајтова могу да „сазнају“ како иза дечијег бунта у градовима Србије стоји Ватикан, ЦИА,
масони, Ђилас и Обрадовић и албански сецесионисти!? Не извештавају о томе да деца на улицама узвикују „Косово је срце Србије“, „Не дамо Косово“ и да носе транспаренте „Не умете да сачувате ни два папира, а хоћете да вратите Косово“. Другим речима, и деца су провалила ко је на власти.

Још смешнији су „медијски извештаји“ како су основци физички напали полицију и обезбеђење испред Владе Србије!? Ваљда треба бити у првом разреду основне школе, па поверовати у овакве текстове самозваних новинара.

Хајка против омладинаца води се и на „Твитеру“, где је посланик Српске напредне странке Владимир Ђукановић „открио светску заверу“, написавши да је данашње дечије протесте у Београду предводио Димитрије Ђорђевић, син кума Драгана Ђиласа – Млађана Ђорђевића.

На његово писање реаговао је Бошко Обрадовић, који је указао на лицемерје режима, јер сваки пут када неко из опозиције помене брата или оца Александра Вучића, креће ботовска лавина „како је породица светиња, да она не сме да се дира“…

– Слушај, бизончино, почео си да етикетираш децу од 14 година, која се боре за праве вредности, док не сме реч да се каже о вашој браћи, очевима и кумовима који покрадоше милионе – зато што су као део породице. Молеру који кречиш ноћу у Државној лутрији, не играј се са децом, Олошу! – поручио је Ђукановићу лидер Двери.