Прочитај ми чланак

Режим се одрекао Марића због Млађана!? АЛО: Чији је човек? Вучић му неће доћи…

0

Режимском пропагандном магу Миломиру Марићу по свему судећи истекао је рок трајања у Вучићевом режиму. Након сусрета са Млађаном Ђорђевићем у познатом београдском кафићу, режимски таблоиди Информер и Ало ударали су на Марића, па су чак истакли да је "девојка за све", пише Директно који је објавио и фотографију из кафића.

Марић се сусрео са Ђорђевићем само неколико дана након што је „открио“ да је Ђорђевић био на прослави Божића у Загребу заједно са Ивицом Дачићем поред кога је стајао посланик хрватског Сабора Иван Ћелић, али је Марић на „Хепију“  упорно инсистирао да је у питању Млађан Ђорђевић.

Режимски таблоид „Информер“ је цинично упитао да ли ће Марић прећи на Н1 или Нову С, не пропустивши прилику да у пропагандни текст убаце и Драгана Ђиласа. С друге стране, „Ало“ је био далеко оштрији, те су истакли да је Марић сарађивао са сваким режимом и да је био „девојка за све“.

FOTO: Printscreen

И један и други таблоид су најавили гостовање председника Србије Александра Вучића у Марићевој „Ћирилици“ за понедељак (16, јануар), али су упитали како ће Вучић реаговати на сусрет Марића и Ђорђевића, да ли ће уопште доћи на заказано гостовање и најављују „велико свођења рачуна“.

FOTO: Printscreen

На основу ових напада Вучићевих таблоида може се закључити да је Марић „пуштен низ воду“ од стране СНС режима, који га је годинама користио за нападе на политичке неистомишљенике, опозицију и сваког ко се усуди да се супротстави власти. Након што је искоришћен, режиму више није потребан јер је одслужио сврху.

Овај пример требало би да послужи као знак свим онима који годинама агитују за режим.

На Твитеру се огласио и Млађан Ђорђевић овим поводом:

Неколико сати раније је Ђорђевић на Твитеру најавио „излечење пацијента“ .