Прочитај ми чланак

„Режим планира да пошаље ријалити учеснике да интервјуишу грађане на протесту“

0

Народни посланик Демократске странке (ДС) Срђан Миливојевић рекао је да има информације да ће режим на данашњем протесту "Србија против насиља" покушати да убаци неку од ријалити учесника како би интервјуисао присутне грађане. Нешто раније, на Твитеру је председник покрета "Љубав, вера, нада" Немања Шаровић саопштио је да власт планира да на догађај пошаље "бивше задругаре и робијаше".

Посланик Демократске странке (ДС) Срђан Миливојевић навео је за Нову да поседује информацију да би „тај опскурни лик глумио Немању Шаровића“, који је претходне недеље разговарао са људима који су дошли на контрамитинг СНС.


„Напредњацима очигледно поред људи који их убрзано напуштају, почињу да мањкају и идеје. Обавештен сам да представници режима планирају да неку од својих ријалити учесника пошаљу на протест Србија против насиља, где би тај опскурни лик глумио духовитог Немању Шаровића и интервјуисао грађане. Или се попут Мише Вацића убацио у протестну колону, како би их таблоидне телевизије и партијска и гласила приказала да учесници ријалитија подрзавају ове протесте. Од плагијатора диплома и докторских дисертација, очекивано. Видим да сличном информацијом располаже и господин Шаровић“, истакао је за Нову.

Лидер покрета „Љубав, вера, нада“ Немања Шаровић написао је на Твитеру да власт планира да пошаље бивше задругаре и робијаше.

„Је ли бре напредњаци, крадете, крадете, на Бога не мислите, али докле? Мало су вам намештени тендери, лажне дипломе, плагирани докторати, сад и телевизијске формате отимате? Извештавање КТВ Зрењанин са контрамитинга, толико вас је погодило да сте одлучили да на данашњи народни протест против насиља пошаљете бивше задругаре и робијаше у пратњи камера ружичасте телевизије?

Плагијат никада није достигао оригинал, пукли сте тотално!“, написао је Шаровић.

Подсетимо, пети по реду протест “Србија против насиља” биће одржан данас испред зграде Председништва Србије, где ће грађани формирати прстен. Организатори су позвали грађане да се окупе у 18 сати испред Народне скупштине, одакле ће кренути у мирну шетњу до Председништва.