Прочитај ми чланак

РЕЦИКЛАЖА: Хркаловић међу ботовима на Вучићевом митингу у Панчеву (ФОТО)

0

У групи СНС ботова на Вучићевом митингу у Панчеву усликана је и Дијана Хркаловић, позната по мафијашким аферама, али и по томе што је заузимала превисоке функције у МУП-у и држави Србији, а сада је спала на ниво бота митингаша.

„Вучићев скуп у Панчеву.. Задње време дошло када се рециклирају ови истрошени кадрови…“, коментарисао је на Твитеру адвокат Јован Рајић.

Александар Вучић је „довукао“ у Панчево кога је стигао од снс ботова, али и поред тога није било много људи па је он рекордно кратко говорио преплашен од више од 200.000 демонстраната који су у том тренутку марширали Беорградом и тражили оставке.

Dijana Hrkalović na mitingu Srpske napredne stranke u Pančevu.

„Дијана Хркаловић на митингу Српске напредне странке у Панчеву.
Само још Беливук да им се придружи и екипа је спремна за нови посао“, написао је на Твитеру народни посланик Срђан Миливојевић из Демократске странке.

Редакцији Србин.инфо јуче се јавио и Далибор из Велике Плане, коме су супругу практично отели и одвели у Панчево на Вучићев митинг, уцењујући је послом чистачице у школи (нема уговор за стално). Погледајте више о томе у овом потресној исповести.