Прочитај ми чланак

РАЗДОР У СНС КЛАНУ? Директор полиције и вођа навијача претили фудбалерима Звезде

0

Како извештава режимски Информер, директор полиције Владимир Ребић и вођа једне од фракција навијача Партизана Вељко Беливук звани Веља Невоља, вређали су и претили играчима Црвене Звезде након завршетка дербија, и то из почасне ложе резервисане некад за Тита.

Будући да је Ребић први оперативац др Неше, а Инфомер све пише по наруџбини Вучића, јасно је да је опет дошло до раздора у СНС картелу. Претходни пут је велики раздор између Нешиног и Вучићевог клана резултирао аферама „Јовањица“ и „Крушик“ , где су информације о криминалној делатности исцуреле управо из врха власти.

Према писању Информера, вођа навијача Партизана Вељко Беливук или Веља Невоља је човек од кога „стрепи и дрхти пола Београда“, а осим што је претио фудбалерима Вучићевог клуба Звезде, бахатио се и у почасној ложи у фотељи где је некад седео Тито.

Дотични Веља урлао је на играче Звезде, вређао их најстрашније и отворено им претио, преноси Вучићев омиљени таблоид.

Информер даље пише:

У једном тренутку је играчу Звезде Саногу претио и физичким обрачуном, викао је: „Наћи ћу те у граду“! И све то зачинио најгорим псовкама и увредама!

Наравно, нико од присутних функционера Партизана није ни покушао да га спречи у томе!

Сад, само је питање да ли су ово дотичном Вељи Невољи дозволили само Вазура и остали чланови управе који изгледа имају циљ да од Партизана направе клуб подземља или са свим овим везе имају и још неки “угледни грађани”?!

И баш да видимо хоће ли држава сада да реагује?! Или ће сви да се праве да је на стадиону у Хумској све било у реду. Као што се тренутно праве.

Веома је симптоматично што је готово исте псовке из арсенала “господина” Невоље из друге Партизанове ложе узвикивао и директор полиције Владимир Ребић!?!